top of page

TEAMBUILDING OG MORO MED VENNER 

En time i vår idrettshall er perfekt for teambuilding og moro med venner. Timen inkluderer; instruktør, ønsket antall bobler, fotball, leie av hall, musikkanlegg, garderober/dusj, og fotograf om ønskelig. Det er også mulig å leie vårt selskapslokale hvor dere kan nyte nystekt pizza og brus eller medbrakt mat og drikke. Alle som booker eller leier boblefotball hos oss spiller på eget ansvar. Send oss en uforpliktende melding gjennom vårt kontaktskjema så skreddersyr vi et tilbud til akkurat deg og dine behov.

Teambuilding og vennegjenger: Tekst

EN NY OG UFORGLEMMELIG OPPLEVELSE

Boblefotball passer perfekt for vennegjenger, teambuilding, avslutninger, firmafest, blåtur, julebord og for flere korte eller lengre arrangement. Boblefotball er utmerket for dere som ønsker en ny opplevelse utenom det vanlige. Dere får muligheten til å styre musikken selv, og om ønsket kan vår fotograf ta bilder av dere så dere kan skape varige minner!

Studenter får rabatter hos oss.

Hos oss får dere muligheten til å utvikle relasjonene deres i latterfylte omgivelser!

 

Boblefotball Bergen, Bergen Boblefotball, Barnebursdag, Barnebursdag Bergen, Utdrikkningslag Bergen, Utdrikningslag, vennegjeng, aktivitet i bergen, Teambuilding bergen
Teambuilding og vennegjenger: About
Boblefotball Bergen, Bergen Boblefotball, Barnebursdag, Barnebursdag Bergen, Utdrikkningslag Bergen, Utdrikningslag, vennegjeng, aktivitet i bergen, Teambuilding bergen

SELSKAPSLOKALE

Det er mulig å leie vårt selskapslokale både før og etter timen deres, hvor dere kan feire videre med nystekt pizza og brus i en privat atmosfære. Vi stiller med pizza, brus, dekket bord med fat, kopper og servietter - og vi rydder etter dere så dere slipper å tenke på det! Dere kan også ta med medbrakt mat og drikke.

Teambuilding og vennegjenger: About

KONTAKT OSS

Kontakt oss for et uforpliktende og skreddersydd tilbud, og få svar i løpet av kort tid! 

Priser og tilbud vil bli sendt på e-post og tilrettelagt for nettopp deg og dine behov.

Takk for innsendingen din!

Teambuilding og vennegjenger: Event Inquiry
bottom of page