top of page
 • Når holder Bergen Boblefotball åpent?
  Vår idrettshall er åpen på følgende dager og tider: Fredag - 18:30 til 22:00 Lørdag - 13:00 til 22:00** Søndag - 10:00 til 14:00 Vårt selskapslokale er alltid åpent! Og utleie av boblefotball er alltid åpent! Book time i forkant, vi tilbyr ikke drop-in. **I perioden mai-august er vi ledig fra kl.09:00 til 22:00 på lørdager.
 • Hvordan komme seg til Bergen Boblefotball?
  Det er enkelt og greit å komme seg til oss! Vi holder til på Sandslihaugen 10. Samme bygg som Rema 1000 Sandsli, Aktiv 365 og Bergen Squashsenter​. Buss: Buss 50E stopper på Sandslihaugen busstopp, deretter er det 2 minutters gange til Bergen Boblefotball. Bybane: Gå av på Sandslivegen bybanestopp. Deretter er det 4 minutters gange til Boblefotball i Bergen.​ Bil: Stor og gratis parkeringsplass utenfor oss!
 • Hvor mange kan spille boblefotball samtidig?
  Vi har ikke noe tak på hvor mange som kan spille samtidig. Det er veldig kjekt å ha noen innbyttere; ikke bare fordi det er fantastisk moro å se på, men også fordi det er greit å få en pustepause innimellom. Dere kan kjøre turnering eller lag hvor vi anbefaler mellom 8-14 bobler på banen samtidig med 4-7 bobler per lag.
 • Hvem kan spille boblefotball?
  ALLE! Hos oss er alle hjertelig velkommen. Vi har hatt besøk av barn, ungdommer, unge voksne, voksne og eldre - så dette er en aktivitet som passer de fleste! Boblefotball er perfekt for barnebursdager, utdrikningslag, teambuilding, vennegjenger, familieselskap, reunions, for lag og foreninger, julebord og sommerfester.
 • Er det noe aldersgrense på boblefotball?
  Vi har ingen aldersgrense på boblefotball, men etter erfaring kan boblene bli litt for tunge for barn under 9 år. Dette fører ofte til mye falling og vanskeligheter for å reise seg igjen, men om du mener barna er store nok så er dere velkommen hos oss!
 • Hvordan betaler man?
  Vi aksepterer betaling via vipps til vippskonto #590007 for bedrift, kontant og faktura.
 • Følger det med instruktør?
  I vår idrettshall starter timen deres med en kort introduksjon i regler om hvordan boblene brukes. Instruktøren er tilgjengelig for dere under timen deres, men ettersom boblefotball er en relativt lett aktivitet går dette som oftest av seg selv. Du som kunde står fritt til å disponere tiden og arrangere boblefotball slik du måtte ønske, men spør gjerne instruktøren vår om råd! Instruktøren vår kan også ta bilder av dere om dette er ønskelig. Ved henting av bobler får dere en gjennomgang av hvordan boblene brukes.
 • Er det tilgang på garderober og dusj?
  Alle våre kunder har tilgang på garderober og dusj både før, under og etter timen deres med boblefotball.
 • Hvordan leier man bobler utenfor deres hall?
  Hvis du vil leie, må du først ha en kunstgressbane, gressplen eller idrettshall du kan bruke. Vi anbefaler at dere sjekker at banen er klarert for gjenstander som potensielt kan skade boblene. Dere henter og leverer boblene når det passer dere hos oss på Sandslihaugen 10. Ved henting vil dere få avtalt antall bobler, pumpe og en introduksjon i hvordan boblene brukes. 8-10 bobler får plass i en vanlig personbil dersom bilen er ryddet og det ikke er passasjerer med.
 • Hva skal jeg ha på meg?
  Boblefotball er en overraskende god treningsøkt. Vi vil derfor anbefale treningsklær og innesko. Husk vannflaske!
 • Er boblefotball farlig?
  Boblefotball er ikke farlig, da spilleren er godt beskyttet i boblen. Vår instruktør forteller dere hvordan boblene skal brukes riktig, og ser at alle har tatt den på riktig vei. Alle som spiller boblefotball hos oss spiller på eget ansvar og foreldre har selv ansvar for barna
 • Er det mulig å få gavekort hos Bergen Boblefotball?
  Ja! Vi tilbyr både gavekort til privatkunder og bedrifter, samt rabatterte premier som kan brukes i utdelinger, loddtrekninger og quiz. Send mail til post@bergenboblefotball.no så fikser vi det.
bottom of page