top of page

BARNEBURSDAG
HOS
BERGEN BOBLEFOTBALL

En time i vår idrettshall inkluderer; instruktør, ønsket antall bobler, fotball, leie av hall, musikkanlegg, garderober/dusj, og fotograf om ønskelig. Det er også mulig å leie vårt selskapslokale hvor dere kan nyte nystekt pizza og brus, eller medbrakt mat og drikke. Alle som booker eller leier boblefotball hos oss spiller på eget ansvar, og foreldre har ansvar for barna. Send oss en uforpliktende melding gjennom vårt kontaktskjema så skreddersyr vi et tilbud til akkurat deg og dine behov.

Barnebursdag: Tekst
Boblefotball Bergen, Bergen Boblefotball, Barnebursdag, Barnebursdag Bergen, Utdrikkningslag Bergen, Utdrikningslag, vennegjeng, aktivitet i bergen, Teambuilding bergen

DEN PERFEKTE BARNEBURSDAG

Boblefotball hos oss blir garantert en snakkis blant barna etter endt time! Hos oss kan barna kose seg med mye sprett og moro i trygge bobler i en hel time, etterfulgt av en time i vårt selskapslokale om ønskelig. Bursdagen varer fra 1-2 timer og dere kan selv velge hvordan dere ønsker å disponere tiden. Vi anbefaler dere å dele inn i lag i forkant, men ta gjerne kontakt med oss så kan vi gi dere noen tips. Om dere er 5 eller 30 barn blir boblefotball hos oss uansett en uforglemmelig opplevelse. Vi garanterer mye latter! Vi har også festlige, ferdiglagde bursdagsinvitasjoner som dere kan dele ut til barna i forkant av feiringen.

Barnebursdag: About
Boblefotball Bergen, Bergen Boblefotball, Barnebursdag, Barnebursdag Bergen, Utdrikkningslag Bergen, Utdrikningslag, vennegjeng, aktivitet i bergen, Teambuilding bergen

SELSKAPSLOKALE

Det er mulig å leie vårt selskapslokale både før og etter timen deres, hvor dere kan feire videre med nystekt pizza og brus i en privat atmosfære. Vi stiller med pizza, brus, dekket bord med fat, kopper og servietter - og vi rydder etter dere så dere slipper å tenke på det! Dere tar med dere ønsket godis og kake. Perfekt for bursdagsselskaper! 

Barnebursdag: About

KONTAKT OSS

Kontakt oss for et uforpliktende og skreddersydd tilbud, og få svar i løpet av kort tid! 

Priser og tilbud vil bli sendt på e-post og tilrettelagt for nettopp deg og dine behov.

Takk for innsendingen din!

Barnebursdag: Event Inquiry
bottom of page