top of page

Smitteverntiltak

Vi holder åpent, men med

Det har vært et uvanlig og tungt 2020, men vi ønsker å opprettholde vår lystige boblefotballånd. Vi holder derfor åpent for kundegrupper som ikke overstiger gruppeantallet anbefalt av myndighetene, og med økt beredskap av rengjøringsmidler og smitteverntiltak. Vi ønsker å sørge for at du og dine får den beste boblefotballopplevelsen vi kan tilby, og ønsker dere hjertelig velkommen til en gøyal og trygg time med boblefotball med følgende tiltak: 

Bergen Boblefotballs smitteverntiltak: Vår instruktør møter dere, men vi håndhilser ikke på noen av gjestene. Vi har økt beredskap av Antibac i ganger, garderober og i idrettshallen. Det er også åpnet for 3 ekstra håndvasker ved idrettshallen, samt i garderobene. Vi anbefaler alle våre kunder å vaske hender før, under og etter timen hos oss. Dere vil også få tilgang til dusj dersom dette er ønskelig. Alle boblene blir vasket grundig og spritet mellom hver kundegruppe. Vi bruker rengjøringsmidler godkjent av helseeksperter, som desinfeksjonsmidler med 70 % alkohol eller mer. Alle overflater i hallen og i garderobene blir vasket hver dag med tilsvarende midler. Vi anbefaler alle kunder å ha hver sin boble for å minimere smitterisiko.

1. 

2. 

3.

4. 

5. 

6. 

7.   

Følg smittevernråd/regler fra myndighetene.

Ikke møt opp dersom du kjenner på forkjølelsesymptomer, feber eller luftveisplager.

Ikke møt opp før timen din, og hold 2 meters avstand til andre kunder som ikke er i din gruppe. 

 

Ta i bruk håndvask og Antibac. 

Den som booker hos oss har ansvar for å ha oversikt over besøkende (navn/nummer), og må informere oss snarest dersom smitte oppstår i gruppen etter endt time.

 

Ved booking hos oss spiller dere boblefotball på eget ansvar.

Videreformidle våre smitteverntiltak til de i din gruppe.   

bottom of page